Uitstekende service

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

WanddecoratieWanddecoratie

Kan je muur wel wat meer uitstraling gebruiken? Ga dan voor onze wanddecoratie. Perfect voor alle ruimtes die je huis maar bevat.

We hebben namelijk een grote diversiteit wanddecoratie voor je.

Bekijk snel alle mogelijkheden.

Filteren

Filteren op:
  • Materiaal
  • Vorm
  • Merk
  • Prijs
    € 9€ 174

Sorteren

9 van 9 producten

Wandklok Bliss - Antraciet

Wandklok Bliss - Antraciet NOVA

(1)

24,99
79,-adviesprijs
TWEEDE KANS: Wandkleed Japanse Schoonheid

TWEEDE KANS: Wandkleed Japanse Schoonheid Urban Cotton

(0)

174,-
249,99adviesprijs
Wall Art - Beach Life

Wall Art - Beach Life NOVA

(0)

Allerlaatste stuks!
129,-Allerlaatste stuks!
399,-adviesprijs
Wall Art - Inner Peace

Wall Art - Inner Peace NOVA

(0)

119,-
399,-adviesprijs
Wall Art - Secret of Mandala

Wall Art - Secret of Mandala NOVA

(0)

119,-
399,-adviesprijs
Wandklok Bliss - Goud

Wandklok Bliss - Goud NOVA

(1)

29,99
59,-adviesprijs
Wandklok Bliss - Groen

Wandklok Bliss - Groen NOVA

(0)

29,99
79,-adviesprijs
Wandrek Fontaine

Wandrek Fontaine STAAL

(3)

9,99
49,99adviesprijs
TWEEDE KANS: Wandkleed Spinning Doors

TWEEDE KANS: Wandkleed Spinning Doors Urban Cotton

(0)

99,-
139,99adviesprijs

9 van 9 producten bekeken

De impact van wanddecoratie

Wie kan kiezen, heeft bij voorkeur niet alleen maar kale muren in huis. Wanddecoratie is dus altijd wel één van de favorieten van de interieurshow. Wanddecoratie heeft direct impact op hoe een ruimte wordt ervaren: kil of warm, sfeervol of saai, kaal of gezellig. Spiegels, wandrekken en foto’s zijn veel toegepaste opties. Wij opperen eens een wandkleed, wijnrek of muurpaneel als wanddecoratie.

Wanddecoratie Wandkleed

Hoe vaak ben jij al ergens een wandkleed tegengekomen? Het is vanuit vroeger, toen ‘wandtapijt’ genaamd overigens, uiteindelijk naar de achtergrond geraakt. Het wandkleed heeft echter een comeback gemaakt en is een (ook van oorsprong) kunstige vorm van wanddecoratie. WoonQ is van alle markten thuis, dus ook een wandkleed kun je via ons eenvoudig bestellen. We hebben er véél: onnodig te zeggen dat ze allemaal bijzonder en mooi zijn. Ga het zien en kies hier eens voor!

Wandrekken: decoratief met opbergruimte

Hoewel wandrekken alles behalve de enige vorm van wanddecoratie is, vertegenwoordigt het een prominent aandeel in ons assortiment wanddecoratie. Wandrekken zijn er in allerlei vormen en meerdere materialen, zoals hout en metaal of een combi daarvan. Omdat ze behoorlijk ‘aanwezig’ zijn, geven ze direct stevige invulling aan lege stukken muur. Een groot pluspunt van wandrekken is dat ze behalve dus erg decoratief ook bruikbaar zijn om losse spullen een plek te geven. Dat ruimt lekker op en/of staat ook nog eens leuk. Voilà, multifunctionele wanddecoratie.

Materialen in wanddecoratie

Doordat wanddecoratie zo veelzijdig is, is het logisch dat er uiteenlopende materialen mee gepaard gaan. Het is een kwestie van persoonlijke smaak en van het sfeerdoel in een ruimte welke materialen aanspreken of passend zijn. Er is een aanzienlijke ‘cocktail’ van materialen verwerkt in de wanddecoratie die we aanbieden: leer, mdf, aluminium, jute, hout, linnen, ijzer, glas en metaal. Dat is nog niet eens alles, dus grote kans dat er meerdere items voor je bij zitten. Check hiervoor vooral ál onze woonaccessoires.

Grote diversiteit

Los van het scala aan materialen die erin verwerkt worden, zien we ook aan andere dingen de grote diversiteit van de wanddecoratie op WoonQ.nl. Het filter ‘kleur’ bevat bijvoorbeeld maar liefst 14 opties en de wanddecoratie varieert in prijs van nog geen twee tientjes tot richting de duizend euro.