Uitstekende service

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Wij zijn 123•VLOERKLEED.NL

Welkom bij 123•VLOERKLEED.NL: We willen je verwachting overtreffen :)

Na het unieke concept van Dekbed-Discounter zijn we nu terug met dé leukste online vloerkledenshop van heel de Benelux. Leuk dat je ons een kans geeft om je te overtuigen! Om je te overtuigen willen we niet 1, niet 2, maar 3 garanties bieden:

  1. De mooiste producten voor een eerlijke betaalbare prijs en natuurlijk met als bonus de leukste acties!

Door de ervaring die we hebben opgedaan weten we veel van stoffen en Meubels. Daarom kunnen we de mooiste producten voor jou laten maken. Dit vinden we namelijk niet alleen heel leuk, maar we zien het ook als een uitdaging om onszelf hierin te blijven verbeteren. Wij zorgen ervoor dat je nooit teveel betaalt. Door onze ervaring met WoonQ en Dekbed-Discounter verkopen we niet alleen maar vloerkleden, maar ook andere mooie artikelen voor in en om het huis die bij onze vloerkleden passen zoals Banken, Bijzet- en Salontafels, Fauteuils, Plaids en nog veel meer.

  1. Onze website is eenvoudig en gebruiksvriendelijk, dus plaats nu in 3 simpele stappen eenvoudig je bestelling.

Het is voor ons belangrijk dat je makkelijk, snel en veilig online kunt shoppen. Daarom steken we veel liefde in content. We zorgen ervoor dat de foto’s op de website kloppen en jullie niet voor verrassingen komen te staan (alleen voor blije verrassingen;). Verder is het mogelijk om voor, achteraf of in delen betalen.

  1. Een uitstekende Service > Niet tevreden? We bieden binnen 48 uur een oplossing.

We zijn dagelijks bezig met het overtreffen van jouw verwachtingen! Dit is voor ons heel belangrijk, want we willen fans. We staan bekend om onze goede service en daar zijn we trots op! Het kan helaas bij ons ook fout gaan net als bij anderen, maar we doen ons uiterste best om het samen oplossen!

Als jullie nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Verder wensen we jullie heel veel shopplezier.

Groetjes, Team 123•VLOERKLEED.NL