Uitstekende service

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Jute Wol Katoen Vloerkleed - Crème

(1)

Merk
Levertijd
2 - 5 werkdagen
Variant
Aantal

adviesprijs

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Uitstekende service

Jute Wol Katoen Vloerkleed - Crème

Ontdek met het "Handloom" Katoenen Jute Vloerkleed in Natural White Ivory van het vooraanstaande merk "Hanse Home" een ongeëvenaarde toevoeging aan jouw interieur. Dit prachtige vloerkleed, genaamd "Dhaka", combineert vakmanschap met hoogwaardige materialen en belooft een stijlvolle en duurzame keuze te zijn.

Design en Afwerking
Dankzij het ambachtelijke vakmanschap straalt het het vloerkleed natuurlijke elegantie uit. De subtiele Natural White Ivory tint en de zorgvuldige afwerking geven het kleed een tijdloze uitstraling die moeiteloos opgaat in diverse interieurstijlen. De kwalitatieve samenstelling van jute, wol en katoen zorgt voor een duurzaam en stijlvol element in jouw woonruimte.

Materiaal en Kwaliteit
Het "Dhaka" vloerkleed is met precisie handgeweven en bestaat uit een unieke mix van 40% jute, 30% wol en 30% katoen. Deze uitgebalanceerde samenstelling biedt niet alleen een verfijnde uitstraling, maar garandeert ook duurzaamheid en comfort. Met een indrukwekkende kwaliteit van 1600 gr/m² voel je direct de luxueuze dichtheid onder je voeten. De lage poolhoogte van 5 mm maakt het kleed praktisch en onderstreept tegelijkertijd zijn eigentijdse charme.

Onderhoud en Duurzaamheid
Dit vloerkleed vereist professionele reiniging om de kwaliteit te waarborgen. De OEKO-TEX Standard 100 certificering bevestigt niet alleen de hoogwaardige materialen maar ook de duurzaamheid van dit kleed. Hoewel het onderhoud iets meer zorg vraagt, wordt dit ruimschoots gecompenseerd door de langdurige schoonheid en milieuvriendelijke eigenschappen.

Poolhoogte
Met een lage poolhoogte van 5 mm onderscheidt het vloerkleed zich als een laagpolig meesterwerk. Deze bewuste keuze biedt niet alleen praktische voordelen, zoals eenvoudig onderhoud, maar draagt ook bij aan de moderne uitstraling van jouw interieur. De strakke poolhoogte zorgt voor een vloerkleed dat gemakkelijk te reinigen is, minimale slijtage vertoont en een langdurige aanwinst is voor jouw huis.

Type Vloerkleed
Geniet van het comfort van laagpolig design zonder concessies te doen aan stijl en kwaliteit. Met het "Handloom" Jute Vloerkleed voegt Hanse Home een vleugje natuurlijke luxe toe aan jouw leefomgeving.

Breng de warmte van natuurlijke vezels in huis en transformeer je ruimte vandaag nog! Ontdek de unieke stijl van deze collectie - Bestel nu en beleef het verschil.

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Specificaties

Poolsoort
Laagpolig
Stijl
Landelijk
Dikte / Poolhoogte
5 mm
Materiaal
40% jute, 30% wol, 30% katoen.

Beoordelingen (1)

Schrijf zelf een beoordeling

Kleed is van goed materiaal
Afgelopen week super snel ons kleed al ontvangen en hij is erg mooi. Helemaal zoals verwacht, ik ben tevreden!

Lisanne

  • 1

Dit heb je als laatst bekeken