Uitstekende service

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

TWEEDE KANS - Wifi Infrarood Verwarmingspaneel - met Spiegelglas - 800W

(2)

Levertijd
Volgende werkdag verzonden!
Aantal
adviesprijs

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Uitstekende service

TWEEDE KANS - Wifi Infrarood Verwarmingspaneel - met Spiegelglas - 800W

Je hebt hier te maken met een Tweede kans product. Wij proberen op deze manier ons steentje bij te dragen aan verduurzaming en een circulaire economie. Door artikelen die beschadigingen hebben opnieuw aan te bieden met een hoge korting, geven we de producten een kans om alsnog iemand blij te maken. Zo voorkomen we onnodig veel afval, en wordt er niets zomaar weggegooid.

Je kunt infrarood verwarming toepassen waar je maar wil. In de woonkamer, keuken, entreehal, slaapkamers, als je wil zelfs in de garage en kelder. Hoe kleiner de ruimte, hoe minder paneelcapaciteit er nodig is.

Een infrarood verwarmingspaneel is aanzienlijk zuiniger en milieuvriendelijker dan een traditionele radiator. Daarnaast is een paneel als deze ideaal voor mensen met een huisstofmijt-allergie. Door de directe warmte ontstaat er namelijk geen luchtcirculatie.

Waarom is infrarood verwarming energiebesparend?
Conventionele kachels en convectorpanelen hebben een veel minder efficiënt proces dan infrarood verwarming: de lucht wordt warm gemaakt, stijgt dan op, koelt daar af en daalt dus weer. Vervolgens wordt die gedaalde, koude lucht opnieuw verwarmd en herhaald het proces zich opnieuw. Je houdt dus altijd een koude luchtstroom onder in een ruimte, precies op de plek waar mens en dier lopen en zitten. Bovendien verlies je snel warmte. Warme lucht stroomt (onvermijdelijk) weg via een geopend raam, deur of door slecht isolatie, waardoor je direct je warmte verliest.

Kortom: behalve verlies van de even daarvoor verwarmde lucht, stroomt er weer extra koude lucht naar binnen. Het conventionele systeem werkt dus regelmatig dubbel zo hard en daarmee overduidelijk inefficiënt.

Envato Verwarmingspaneel
In tegenstelling tot traditionele verwarming zorgt deze infrarood kachel voor een snelle en gelijkmatige warmteverdeling van de ruimte. Dankzij het bijzonder platte, tijdloze design kan dit infrarood paneel onopvallend in elke ruimte worden geïnstalleerd.

Het Envato Wifi Infrarood Verwarmingspaneel is een paneel voor binnenshuis. Met deze kachel verwarm je een ruimte van 6 tot 16 vierkante meter (afhankelijk van het model). Je bedient hem via wifi met de app, via spraak of je gebruikt de bediening via touchscreen.

Spiegelglas
Dit verwarmingspaneel fungeert zowel als kachel, maar ook als spiegel! Door het spiegelglas, is dit een perfect paneel voor in bijvoorbeeld de badkamer of hal.

Bestel er een 2-PACK Slimme Stekkers bij, zo blijf je altijd op de hoogte van je energieverbruik. Dat is wel zo fijn tegenwoordig!

Afmetingen
600W: 60 x 80 cm (Verwarmt ruimtes van 6-12m 2 )
800W: 60 x 100 cm (Verwarmt ruimtes van 8-16m 2 )

Eigenschappen
- Spiegel van hoogwaardig veiligheidsglas
- Gebruiksvriendelijke bediening via touchscreen
- Wifi-bediening via APP
- Spraakgestuurd via Alexa en Google Home
- Plug-and-play

Specificaties:
- Verwarmingselement: Nano-koolstofkristal
- Oppervlaktetemperatuur: ongeveer 90°C
- Oververhittingsbeveiliging: Ja
- Vermogen: 600W/800W
- Spanning: 220-240V~, 50Hz
- Kabellengte: 1,8 m
- Bescherming: IP24
- Certificering: CE, ROHS, GS, ROOD, ERP, ISO9001, BSCI

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Beoordelingen (2)

Schrijf zelf een beoordeling

Blij mee
Meeste panelen zijn echt een doorn in het oog, maar deze niet. Deze ziet er echt luxe uit en doet ook nog eens prima zijn werk!

Jessica

Prima
Heel fijn paneel, makkelijk in gebruik. Ik heb er inmiddels meerdere in huis.

Daniel

  • 1

Dit heb je als laatst bekeken