Uitstekende service

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Vloerkleed Panel - Zwart

Levertijd
2 - 5 werkdagen
Variant
Aantal

adviesprijs

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Uitstekende service

Vloerkleed Panel - Zwart

Geef je huis een boost met dit vloerkleed! De glanzende uitstraling en mooie textuur maken het de perfecte aanvulling voor jouw woning!

Materiaal
Dit vloerkleed is gemaakt van polypropyleen en heeft een mooie velours uitstraling. Dit materiaal heeft perfecte eigenschappen voor een vloerkleed, het is namelijk goed bestand tegen slijten, zeer kleurvast en makkelijk schoon te houden. Bij dit vloerkleed zijn de garen in het productieproces zacht gemaakt waardoor het wel een laagpolig vloerkleed is maar toch heerlijk zacht aanvoelt.

De backing van het vloerkleed is gemaakt van 100% jute, waardoor het vloerkleed een mooie volle uitstraling krijgt en altijd op zijn plek blijft liggen.

Onderhoud
Bij dit vloerkleed kun je makkelijk haren en vuil tussen de vezels verwijderen met de stofzuiger. Verder verwijder je met een natte doek of mild schoonmaakmiddel eenvoudig vlekken uit het kleed.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het vloerkleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 9 mm en is daarmee valt daarmee in de categorie laagpolig.

Laagpolige vloerkleden bieden veel praktische voordelen, zoals eenvoudige verzorging, flexibiliteit qua interieurstijlen en hebben een lange levensduur, waardoor ze een populaire keuze zijn in ieder interieur. Daarbij voelt dit vloerkleed, ondanks dat het laagpolig is heerlijk zacht aan door het hoogwaardige materiaal.

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Specificaties

Poolsoort
Laagpolig
Stijl
Vintage
Dikte / Poolhoogte
9 mm
Materiaal
Polypropyleen

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Dit heb je als laatst bekeken