Uitstekende service

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Vloerkleed Méridional Rond - Licht Blauw

Levertijd
2 - 5 werkdagen
Aantal
adviesprijs

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Uitstekende service

Vloerkleed Méridional Rond - Licht Blauw

Verrijk het interieur van jouw huis met dit glanzende ronde vloerkleed, de mooie stof en print van dit vloerkleed zorgt voor een leuke sfeer.

Materiaal
Dit vloerkleed is gemaakt van 100% polypropyleen en dat is niet voor niets, want dit materiaal heeft perfecte eigenschappen voor een vloerkleed. Tijdens de productie van dit vloerkleed worden de garen zacht gemaakt zodat het veel comfort biedt. Verder is Polypropyleen erg stevig, kleurvast en makkelijk te onderhouden. Het materiaal is qua look & feel bijna niet te onderscheiden van natuurlijke materialen. 

Om ervoor te zorgen dat het vloerkleed stevig op zijn plaats blijft liggen en een mooie volle uitstraling heeft, is er gebruik gemaakt van jute voor de backing van het vloerkleed.

Onderhoud
Bij dit vloerkleed kun je makkelijk haren en vuil tussen de vezels verwijderen met de stofzuiger. Verder maak je met een natte doek of mild schoonmaakmiddel eenvoudig het vloerkleed vrij van vlekken.

Poolhoogte
Dit vloerkleed heeft een poolhoogte van 9 mm, wat betekent dat het een laagpolig kleed is. Laagpolige vloerkleden zijn populair vanwege hun praktische voordelen, zoals gemakkelijk onderhoud en flexibiliteit qua interieurstijlen. Bovendien hebben ze een lange levensduur, waardoor ze een veelgebruikte optie zijn in veel huishoudens.

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Specificaties

Poolsoort
Laagpolig
Stijl
Vintage
Dikte / Poolhoogte
9 mm
Materiaal
Polypropyleen

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Dit heb je als laatst bekeken