Uitstekende service

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Vloerkleed Ilyas - Rood

Levertijd
2 - 5 werkdagen
Afmeting
Kleur
Aantal

adviesprijs

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Uitstekende service

Vloerkleed Ilyas - Rood

Een huis voelt past echt als thuis met een zacht vloerkleed. Vloerkleed Ilyas zorgt letterlijk en figuurlijk voor warmte in huis en is ook nog eens een prachtige blikvanger. Zijn vintage en oosterse looks zijn dé kleurrijke touch in jouw interieur.

Materiaal
Het vloerkleed is gemaakt van polypropyleen. Een polypropyleen vloerkleed is in normale mensentaal niks anders dan een vloerkleed gemaakt van gesmolten kunststof granulaatkorrels. Omdat het vloerkleed gemaakt is van kunststof korrels is het slijt- en kleurvast, niet of nauwelijks statisch en neemt het nauwelijks vocht op.

Onderhoud
Dit materiaal is makkelijk in gebruik en vlekken zijn met een vochtige doek gemakkelijk schoon te maken op dit tapijt. Door te stofzuigen haal je gemakkelijk stof, haren en vuil tussen de vezels vandaan en met een natte doek of mild schoonmaakmiddel haal je ook eenvoudig vlekken uit het vloerkleed. Een propyleen vloerkleed is ook nog eens beter dan een glad of hard kleed voor mensen met een allergie.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 9 mm en valt daarmee in de categorie laagpolig.

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Specificaties

Poolsoort
Laagpolig
Stijl
Perzisch
Dikte / Poolhoogte
9mm
Materiaal
Polypropyleen

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Dit heb je als laatst bekeken