Uitstekende service

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

TWEEDE KANS - Dubbelzijdig Vloerkleed Borbon - Blauw - 140 Ø cm

Levertijd
2 - 5 werkdagen
Aantal

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Uitstekende service

TWEEDE KANS - Dubbelzijdig Vloerkleed Borbon - Blauw - 140 Ø cm

Je hebt hier te maken met een tweede kans product. Deze artikelen hebben bijvoorbeeld een kapotte doos of een kleine beschadiging zoals een krasje. We bieden deze producten daarom aan met hoge kortingen. Zo geven we de producten een kans om alsnog iemand blij te maken. Wij proberen op deze manier ons steentje bij te dragen aan verduurzaming en een circulaire economie.  We voorkomen zo onnodig veel afval, en zorgen ervoor dat er niets zomaar wordt weggegooid.

Prachtig gedecoreerd rond dubbelzijdig vloerkleed van NORTHRUGS in een vintage stijl, die zowel binnen als buiten gelegd kan worden.

De fraaie klassieke print voegt een prettige sfeer toe in iedere ruimte. Het Borbon vloerkleed is door een speciale manier van weven aan beide zijden te gebruiken. Bij het omdraaien van het kleed komt hetzelfde patroon naar boven, enkel in de tegenovergestelde kleurcombinatie als de andere zijde. Wij adviseren om het kleed na bepaalde tijd om te draaien om een net iets andere sfeer te creëren.

Dit vlak geweven 100% polypropyleen kleed is duurzaam, slijtvast en zeer onderhoudsvriendelijk. Stof en haren zijn gemakkelijk te verwijderen met een stofzuiger en vlekken kunnen gemakkelijk gereinigd worden met een vochtige doek en licht schoonmaakmiddel. Voor de meest hardnekkige vlekken kan zelfs een hogedrukspuit gebruikt worden. Wij adviseren om na gebruik van een hogedrukspuit het kleed goed te laten drogen. 

Door een poolhoogte van 5 mm valt dit kleed onder de categorie laagpolig. Dit veelzijdige ronde vloerkleed is ideaal geschikt voor plekken waar veel wordt gelopen, zowel binnen in de huiskamer of eetkamer als buiten op het terras. Als kers op de taart is dit kleed geschikt voor vloerverwarming en perfect voor huisdieren!

 

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Specificaties

Poolsoort
Laagpolig
Stijl
Vintage, Klassiek
Dikte / Poolhoogte
8 mm
Materiaal
100% Polypropyleen

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Dit heb je als laatst bekeken