Uitstekende service

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

TWEEDE KANS - Badkamerspiegel met Verlichting en Touch Bediening

Levertijd
Volgende werkdag verzonden!
Aantal
adviesprijs

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Uitstekende service

TWEEDE KANS - Badkamerspiegel met Verlichting en Touch Bediening

Je hebt hier te maken met een Tweede kans product. Wij proberen op deze manier ons steentje bij te dragen aan verduurzaming en een circulaire economie. Door artikelen die beschadigingen hebben opnieuw aan te bieden met een hoge korting, geven we de producten een kans om alsnog iemand blij te maken. Zo voorkomen we onnodig veel afval, en wordt er niets zomaar weggegooid.

Een heerlijke warme douche achter de rug? Met deze innovatieve spiegel kun je direct verder met je routine. De spiegel helpt condensvorming voorkomen en zorgt ook nog eens voor goede verlichting!

Nooit meer condens
De spiegel heeft speciale “anti-fog pads” die ervoor zorgen dat, wanneer je de spiegel aanzet, dat deze opwarmen. Door de warmte die ontstaat, ontstaat er geen condens en blijft de spiegel helder.

Ingebouwde LED-verlichting
De LED verlichting bevindt zich helemaal rondom de rand van de spiegel en bijna over de gehele spiegel. Hierdoor heb je een brede lichtinval. Perfect voor het doen van je make-up of het scheren van je baard.

Minimaal verbruik
De LED spiegel verbruikt 17W aan stroom, en de lichtkleur is 6400K. Deze LED spiegel, en dan gaat het met name om de anti-condens pads en LED-lichtbalken, zijn spatwaterdicht (IP44). Perfect voor in de badkamer dus!

Overige informatie
Materiaal: Glas
Kleur: Zilver
Afmeting: 60Ø cm
Kleurtemperatuur: 6400K
Wattage: 17W

 

Dit artikel heeft afwijkende retourvoorwaarden
De tweede kans artikelen bieden wij tegen zeer goedkope prijzen aan om verspilling tegen te gaan. Heel veel artikelen die retour worden gestuurd zijn nog erg goed bruikbaar en hebben enkel een kapotte verpakking of een kleine beschadiging. Wij proberen op deze manier ons steentje bij te dragen aan verduurzaming en een circulaire economie.  Aangezien wij deze artikelen voor inkoopprijs verkopen en hierbij kiezen voor duurzaamheid i.p.v. winst maken op deze producten, wensen wij deze extreem goede deals zo min mogelijk retour te hebben. Als u deze artikelen toch retour wilt sturen, dan ontvangt u een tegoedbon ter waarde van het aankoopbedrag. 

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Specificaties

Vorm
Rechthoek / Rond
Materiaal
Glas
Soort
Spiegel

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Dit heb je als laatst bekeken