Uitstekende service

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Set van 3 - Salontafel Pippa

(4)

Merk
Levertijd
2 - 5 werkdagen
Variant
Aantal

adviesprijs

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Uitstekende service

Set van 3 - Salontafel Pippa

Salontafel Pippa brengt dag in dag uit heel wat vrolijkheid met zich mee. De verrassende afwisselende kleuren frissen jouw interieur helemaal op. Zet je de drie tafeltjes bij elkaar, dan functioneren ze perfect als salontafel. Zet je de tafeltjes verspreid door de kamer, dan zijn ze ideaal als bijzettafeltjes.

Pippa combineert speels bij een modern interieur, maar komt ook perfect tot haar recht in een klassieke omgeving.

Materiaal
Het tafelblad is gemaakt van natuurlijk mangohout. Het hout van de mangoboom wordt gebruikt wanneer de oude bomen geen vruchten meer dragen. Hierdoor is mangohout duurzaam. De heldere glans in de verfrissende groene kleur hebben de tafeltjes te danken aan een epoxy coating.

Wat is epoxy?
Epoxy is een glasachtige en meestal niet-transparante vloeistof die wordt gebruikt in beschermende of decoratieve coatings op metaal, glas, keramiek of in dit geval hout. Epoxy kan worden gebruikt in vernissen, in verf of in coatings. Eenmaal droog, geeft het een harde, glanzende afwerking.

Onderhoud
Om de kwaliteit van het hout zo goed mogelijk te behouden, is het belangrijk dat je er zorgvuldig mee omgaat. Vermijd bijvoorbeeld hete voorwerpen zoals kopjes. Gebruik hieronder altijd onderzetters.

Bij dagelijks gebruik kun je de tafel afnemen met een droge doek. Gebruik hierbij bij voorkeur geen heftige schoonmaakmiddelen.

Afmetingen
Groot: 65 x 65 x 40 cm
Middel: 55 x 55 x 35 cm
Klein: 45 x 45 x 30 cm

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Specificaties

Type
Salontafel
Materiaal Frame
Ijzer
Materiaal Tafelblad
Hout
Breedte
65 / 55 / 45 cm
Diepte
65 / 55 / 45 cm
Hoogte
40 / 35 / 30 cm
Gemonteerd
Nee

Beoordelingen (4)

Schrijf zelf een beoordeling

Prachtig tafels
Prachtig tafels , jammer dat na twee weken de verf van een van de poten beginnen los te laten.verder een mooi tafels.

Shahaini

In love!
We zijn zo ontzettend blij met de tafeltjes. Staan echt prachtig in ons Bohemian interieur. Jammer dat ik geen foto kan toevoegen, dan snapt meteen iedereen het. Haha een aanrader, zeker voor de prijs. :)

Diana

Tafeltjes pipa groen
De tafeltjes zijn helemaal naar mijn zin zijn prachtig voor een goede prijs. Ook waren de tafeltjes heel goed verpakt en werden binnen een dag bezorgd . Ik ben er super blij mee dit is de eerste zaak wat alles goed heeft geregeld chapo!! Ik zal zeker bij jullie weer kopen als ik weer wat zie wat ik leuk vind eindelijk een zaak die te vertrouwen is. Groetjes Marianne

Marianne

Love green!
Als je in m’n huis rondkijkt, dan is het geen verrassing: ik hou van groen! 💚 Toen ik deze set tafels zag, was ik meteen verkocht. Mooie kleuren, speels door de verschillende formaten en net anders dan anders. Ik hou ervan!

Nathalie

  • 1
  • 2

Dit heb je als laatst bekeken