Uitstekende service
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering
Veilig betalen
Selecteer een categorie.

Leverancier worden


Wil je nieuwe klanten bereiken, je brand versterken en een grotere omzet genereren. Dan ben je bij WoonQ op het juiste adres. Wij zijn de snelst groeiende woonwinkel van de Benelux en wij zijn altijd op zoek naar mooie kansen. Heb jij een uniek assortiment en aantrekkelijke inkoopprijzen? Wordt dan leverancier bij WoonQ.

Mob-Infogr

Wat wij te bieden hebben:

Meer dan 2 miljoen klanten In de gehele Benelux

Bij WoonQ kijken wij verder dan alleen de Nederlandse markt. Wij blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen om ons heen en spelen daarop in. Toekomstige markuitbreidingen staan dan ook zeker in onze planning.

Online kennis

WoonQ bestaat pas sinds 2020, maar de mensen achter de schermen hebben inmiddels behoorlijk wat kilometers afgelegd in de E-commerce. Het bedrijf runt op dit moment twee andere webshops op zeer succesvolle wijze. De expertise en ervaring die onze 114 medewerkers jou kunnen bieden is dan ook van het allerhoogste niveau.

150.000 unieke bezoekers per dag

Wie in de E-commerce werkt, weet hoe belangrijk het is om gezien te worden. Bij WoonQ is dat niet anders. Wij steken veel tijd, energie en liefde in het bereiken van potentiële klanten en de resultaten liegen er niet om: maar liefst 150.000 unique visitors per dag. Kortom, jouw producten zullen bij WoonQ het podium krijgen dat ze verdienen.

Diverse communicatiemogelijkheden

Onze website is natuurlijk onze trots, maar wij kijken verder dan onze neus lang is. Als je kiest voor WoonQ, kies je voor een bedrijf dat naar de top gaat. En om de top te bereiken moet je op meer inzetten dan alleen een website. WoonQ zet daarom groot in op tv-reclames, de schrijvende pers en op alle andere, interessante mediakanalen.

Altijd de beste content

Tot slot bieden wij leveranciers ook op maat gemaakte productinformatie. Of je nu op zoek bent naar begeleidende teksten, fotografie of video's? Onze contentspecialisten gaan voor je aan de slag en zorgen ervoor dat het product op iedere mogelijke wijze geoptimaliseerd wordt.

Hoe gaan wij verder?

Heb jij het idee dat jouw bedrijf een goede match is voor WoonQ? Neem dan contact met ons op via: aanbod@woonq.nl. Wij beoordelen jouw aanbod en op basis daarvan nemen wij ons besluit. Gaan we samen in zee? Bereid je dan voor op een mooie en zeer succesvolle rit!

Bekijk hier ons stappenplan.

Wil jij je producten aanbieden op WoonQ.nl?
Stuur dan een mail naar aanbod@woonq.nl.

Wij zullen dan spoedig contact opnemen!


Maak nu je bestelling compleet!

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Sierkussen Cotton Slub

24,99

14,99

Verduisterende Gordijnen - Haken of Ringen

59,99

17,99

Textiel Protector Spray - 500ml

24,99

12,99

Kies een variant