Uitstekende service

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

plantenTuinplanten

Planten vrolijken je tuin op als geen ander, en ze zijn nog goed voor je lichaam en geest ook.

We hebben ze in talloze maten en soorten. Voor welke ga jij?

Bekijk snel alle tuinplanten.

Filteren

  Sorteren

  Oeps! Er zijn momenteel geen producten in deze categorie. Bekijk één van de andere categorieën in ons assortiment.

  Tuinplanten bestellen?

  Tuinplanten zijn onmisbaar als je een mooie, weelderige tuin wil aanleggen. Een tuin op orde en in bloei houden blijft altijd wat werk. Of je nu een geheel nieuwe tuin aanlegt of gesneuvelde exemplaren wil vervangen, tuinplanten online bestellen is bij WoonQ het juiste begin voor een weelderige tuin.

  Check de eigenschappen voor de juiste match

  Je zult zien dat als je een van onze tuinplanten aanklikt, er uitgebreide informatie verschijnt over die betreffende tuinplant. Je kunt lezen over de juiste standplaats, herkomst, waterbehoefte, snoeien en meer. Het is belangrijk dat je deze informatie goed bestudeert, zodat je weet of je je gekozen tuinplanten kunt bestellen. Als de behoefte qua zon/schaduw, veel/weinig water of als de plantgrootte en bloeiperiode niet overeenkomt met je mogelijkheden en wensen, moet je andere tuinplanten kiezen. Het is immers zonde als ze het niet overleven of niet tot hun recht komen.

  Het jaar rond met winterharde tuinplanten

  Nederland heeft relatief koude winters en niet alle tuinplanten zijn hiertegen bestand. Als je dus niet elke herfst nieuwe exemplaren wil aanschaffen, moet je zoals dat heet winterharde tuinplanten bestellen. Deze toppers kunnen, mits ze de juiste verzorging krijgen, jaren tuinplezier opleveren. Zoals bovenstaand benoemd: let bij je keuze dus niet enkel op of ze winterhard zijn, maar ook of de standplaats en waterbehoefte matchen met wat jij en je tuin kunnen bieden. Ook snoeien is bij bepaalde soorten een belangrijk onderdeel van winterharde tuinplanten in optimale conditie houden, houd ook daar rekening mee. Hoe en wanneer er gesnoeid moet worden, is te lezen bij de specifieke productinformatie.

  Veel soorten tuinplanten

  Je kunt bij WoonQ een zeer divers scala aan tuinplanten online bestellen. De ene soort is natuurlijk populairder dan de andere. We hebben alle geliefde soorten tuinplanten in het assortiment plus een beetje meer. Naast siergras, hortensia’s, fruitplanten, palmen en olijfbomen kun je onder meer kiezen voor bamboestruiken, lavendel en rotsplanten. Samen met je benodigde woonaccessoires en/of (tuin)meubelen bestel je meteen je tuinplanten mee.