Uitstekende service

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Luxe Solar Buitenlamp met Sensor

Merk
Levertijd
Volgende werkdag verzonden!
Model
Aantal
Aantal

adviesprijs

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Uitstekende service

Luxe Solar Buitenlamp met Sensor

Bespaar op je energierekening met deze solar buitenlamp! De buitenverlichting werkt op zonne-energie en laadt zichzelf op, waardoor je geen elektriciteit of batterijen nodig hebt. De waterdichte lamp met bewegingssensor is ideaal voor bij je schuur- of voordeur, zodat je nooit in het donker staat. Wist je dat een solar buitenlamp helemaal geen zon nodig heeft! Licht is al genoeg. Bestel 'm nu in de aanbieding!

Bespaar op je energierekening, GEEN energiekosten!
Je hebt geen elektriciteit of batterijen meer nodig om de ruimte rond je huis of pand te verlichten. Laat de natuur je een handje helpen. Het butterfly lichteffect wordt veroorzaakt door het licht dat schijnt van links, rechts en onder. Alsof de lamp aan de muur beweegt. Bovendien heeft de lamp geen rechtstreeks zonlicht nodig en werkt deze zelfs op koude winterdagen. Sterker nog, deze lamp werkt 365 dagen per jaar!  

Met bewegingsensor
Wanneer het buiten donker wordt, gaat de lamp automatisch aan en brandt deze de hele nacht door. Zodra er beweging is gedetecteerd via de sensor gaat de buitenlamp extra fel schijnen. Bovendien werkt de LED-buitenlamp met bewegingssensor ook nog eens inbraakpreventief. Dieven houden absoluut niet van goed verlichte plekjes!

Verschillende lichtinstellingen
De buitenlamp heeft twee lichtstanden. In de A-stand schakelt de buitenlamp bij beweging binnen zes meter naar vol licht en na tien seconden zonder beweging naar gedimd licht. In de B-stand schakelt Geisha ook over op vol licht wanneer er binnen zes meter beweging wordt gedetecteerd. Dan, na tien seconden zonder beweging, schakelt het licht over naar een zwakker licht, dat donkerder is dan in stand A.

Afmetingen
Afmetingen klein: 7,9 x 9,6 x 14,4 cm (B x D x H)
Afmetingen groot: 11,5 x 14 x 21,1 cm (B x D x H) 

Overige informatie
Ingebouwd zonnepaneel 
Butterfly lichteffect
Met bewegingssensoren
Materiaal: ABS, PC, anti-UV
Geïntegreerde lichtbron: 14x LED
Beschermingsgraad: IP65

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Dit heb je als laatst bekeken