Uitstekende service

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Flexibele Tuinslang - Inclusief Sproeikop

Levertijd
Levertijd: 3 - 5 werkdagen
Variant
Aantal

adviesprijs

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Uitstekende service

Flexibele Tuinslang - Inclusief Sproeikop

Met deze flexibele tuinslang wordt het sproeien van je tuin een zeer snel en eenvoudig klusje! Het bijzondere aan deze waterslang is namelijk dat hij automatisch uitrekbaar is; door de waterdruk 'groeit' de slang tot wel 15 of 20 meter lang! In tegenstelling tot normale tuinslangen is deze elastische tuinslang lichtgewicht, gemakkelijk oprolbaar en raakt niet in de knoop.

De ideale waterslang
Je kent het wel; je wilt even je tuinplanten water geven of je auto schoonmaken, maar het gebruiken van de tuinslang is altijd zo'n gedoe. Hij is zwaar, werkt niet meer en het uit- en oprollen is een hele klus. Ook raakt de slang gemakkelijk in de knoop of er komt een knik in. Super frustrerend!

Gelukkig is dat nu allemaal verleden tijd met deze flexibele tuinslang. De elastische waterslang lijkt op het eerste gezicht heel kort, maar zodra er water doorheen stroomt, wordt hij bijna drie keer zo lang! Na gebruik kun je de kraan dichtdraaien en krimpt de slang automatisch tot de oorspronkelijke lengte. Dit maakt de tuinslang zeer eenvoudig om op te bergen, en hij neemt weinig ruimte in beslag.

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Dit heb je als laatst bekeken