Uitstekende service
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering
Veilig betalen
Selecteer een categorie.
Aan het laden...
aan het laden

Elektrische Sfeerhaard Memphis

(1)
Levertijd

5-10 werkdagen

Aantal

179,-

299,- adviesprijs

Of 59,67 in3 termijnen

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Ruim 1500 klanten geven ons een 4.3/5

Elektrische Sfeerhaard Memphis

Heeft jouw huis geen rookkanaal, maar zou je wel graag willen genieten van de sfeer en warmte van een echte haard? Deze chique elektrische sfeerhaard sluit je gewoonweg aan op het stopcontact. Een schoorsteen is dus niet nodig, terwijl de haard wel een gezellige vuurgloed geeft, eventueel zelfs met een verwarming erbij. Het strakke stijlvolle design, maakt dat de haard in ieder interieur past, van klassiek tot modern.

Helemaal naar wens in te stellen
Je kiest zelf of je de verwarmingsfunctie en het vuureffect combineert, of alleen de sfeervolle haard. Op een energiezuinige manier zorgen drie LED-lampen voor het vuureffect. Zij brengen het echte haard gevoel over. De intensiteit van de vlammen kun je ook aanpassen. Hiervoor zijn 3 verschillende standen. De verwarming regel je met de thermostaat die varieert van 17 tot 27 graden Celsius.

Bediening en timer
De sfeerhaard heeft een ingebouwde timer met 8 voorgeprogrammeerde standen (0,5 uur, 1 uur, 2 uur, 3 uur, uur, 5 uur, 6 uur en uit). Daarnaast heeft de haard een weektimer. In deze sectie kun je 7 aparte instellingen programmeren voor een week met vlam aan en uit tijden. De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt aan de rechterkant van de vlam. Ook zit er een afstandsbediening bij, zodat je lekker kunt zitten tijdens het gebruik van de heater. Het bereik van de afstandsbediening is ongeveer 4 meter. 

Monteren
Deze sfeerhaard monteer je aan de muur. Het belangrijkste is dat het de warmte goed kan afvoeren. Hiervoor houd je aan de onderkant 60 cm vrije ruimte over. De haard moet aan de boven- en zijkanten 20 cm vrije ruimte hebben. Het is niet mogelijk de haard in te bouwen.

Beveiliging
Deze elektrische kachels zijn voorzien van oververhittingsbeveiliging en open raam detectie. Dit laatste betekent dat het signaleert wanneer de temperatuur in de kamer snel daalt. Als dit het geval is, wordt het apparaat uitgeschakeld.

Afmetingen
13 x 46 x 66 cm

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Schrijf een beoordeling

Beoordelingen (1)

hr
kan geen beoordeling geven omdat ik de sfeerhaard Memphis nog niet gekregen heb en nog geen reactie op mijn mail gekregen hopelijk krijg ik hen nog heb al een termijn betaald

alfons

    Laatst bekeken producten