Uitstekende service
De beste kwaliteit voor de laagste prijs
Snelle levering
Aan het laden...
aan het laden

Desk Aircooler incl. mistspray

Dutch Originals

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

(2)

Deze compacte aircooler zorgt voor een heerlijke verkoeling op warme dagen en is gemakkelijk van ruimte naar ruimte mee te nemen!

Aantal:

29,99

49,99 adviesprijs

  • Achteraf betalen mogelijk
  • Beste kwaliteit voor de laagste prijs

Deze compacte Aircooler is gemakkelijk te verplaatsen van ruimte naar ruimte en geeft je de nodige verkoeling. De zomers in Nederland worden steeds warmer. Tijd om je hier op voor te bereiden! Een Aircooler is daarom ook zeker geen overbodige luxe. Profiteer vandaag nog! OP=OP!

Voorzien van honingraat filter & mist spray
Als je de Turbo Desk Air cooler hebt gevuld met koud water zal de honingraat filter in het apparaat volgezogen worden met het koude water. De lucht wordt vervolgens langs het honingraat filter geblazen. Ideaal om bijvoorbeeld op je bureau te plaatsen, zodat je wat extra verkoeling creëert. Op de hoogste ventilatorstand zal de luchtstroom binnen 2 tot 3 meter kouder aanvoelen. Voor een extra koelere luchtstroom kun je de mist spray inschakelen, beter bekend als de vernevelfunctie.

Wanneer gebruik je een aircooler?
Een aircooler lijkt op een airco, maar het is een heel ander product. Hij werkt namelijk niet met koelvloeistof, maar met koud water. De temperatuur in de ruimte zakt daardoor (bijna) niet. Alleen de gevoelstemperatuur zakt. In tegenstelling tot een airco heb je geen afvoerslang meer nodig en is de aircooler ook een stuk geruislozer.

Let op: dit product heeft afwijkende retourvoorwaarden
- Indien jouw airco of aircooler gebreken vertoont, vragen wij je om contact op te nemen met onze klantenservice op klantenservice@woonq.nl . Wij lossen dit probleem graag zo snel mogelijk voor je op! Je hoeft het apparaat niet zelf terug te sturen, wij zullen de klacht netjes voor je oplossen. 
- Retourneren kan indien het product ongebruikt is en nog in de verpakking zit, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst.
- Bij binnenkomst van je retour wordt het apparaat gecontroleerd op gebruikssporen. Als het product ongebruikt is en netjes in de verpakking zit, wordt je terugbetaling in werking gezet

Specificaties

Type Aircooler
Voltage input 5 Vdc – 1A
Vermogen 5W
Class II
Luchtsnelheid 8-9 m/s
Draaibaarheid Nee
Geluidsniveau ≤ 62 dB(A)
Afmetingen 17 x 17.5 x 17.5 cm (H x L x B)
Gewicht 757 g
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen(2)

cooler
gebruikt veel water

Ida

Handig
Makkelijk te verplaatsen of zelfs om mee te nemen. Doet zijn werk goed in kleine ruimtes.

Angela

    Heb je dit al bekeken?