Uitstekende service
De beste kwaliteit voor de laagste prijs
Snelle levering
Selecteer een categorie.
Aan het laden...
aan het laden

Boxspring Timor - Met Opbergruimte

2 - 4 weken

(1)

Deze boxspring heeft een 8cm dikke topper van koudschuim, een 7-zone pocketveren matras en erg veel opbergruimte!

Maat:

Topperkeuze:

Montage:

Aantal:

849,-

MET OPBERGRUIMTE!

1049,- adviesprijs

Of 283,- in3 termijnen

 • Uitstekende Service

  Wij proberen de klantverwachting altijd te overtreffen

 • Goede Prijs/Kwaliteit Verhouding

  Beste kwaliteit voor de laagste prijzen

 • Snelle Levering

  We bezorgen de producten snel bij u thuis

 • Veilig betalen

  Voor-, achteraf of in 3 termijnen via uw eigen bank

Heb je een klein appartement of een studentenkamer en heb je geen ruimte voor een kast en een bed? Of heb je spullen die je nergens meer kwijt kunt? Een boxspring met opbergruimte is dan echt een uitkomst.

De boxen en de opbergruimte
Deze boxspring wordt geleverd met 2 vlakke comfort boxen van 30 cm hoog. En wat deze boxen zo bijzonder maakt, is de opbergruimte onder de matrassen. Normaliter is dit loze ruimte, maar de opbergruimte maakt deze boxspring multifunctioneel.
Het openen van de opbergruimte gaat erg gemakkelijk; door aan de lus te trekken gaan de matrassen zijwaarts omhoog. Door een uniek veermechanisme blijft de bovenkant goed openstaan. Het mechanisme is bestand tegen intensief gebruik en zo heb jij in een handomdraai een zee van ruimte waarin je van alles kwijt kunt. Denk bijvoorbeeld aan je beddengoed, kleding of je collectie schoenen. De opties zijn eindeloos! 

De instaphoogte van het bed is ca. 65 cm en de hoogte van het hoofdbord is 110 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed ook geschikt maakt voor plekken waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn 12 cm hoog en 5 cm breed.

Het matras
Het matras is gemaakt van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten, zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketverenkern zijn de verschillende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op verschillende rijen. Deze rijen wisselen in stevigheid, waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de verschillende rijen en de losse pocketveren is sprake van een uiterst soepel en goed buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketvering wordt afgedekt door een laag comfortschuim.

De topper
Het is aan jou de keuze welke topper je meer geschikt vindt voor jouw nachtrust. We bieden namelijk 3 soorten toppers aan bij deze top boxspring; 
1 - Standaard comfortschuim topper (6 cm kerndikte, 8 cm totale dikte) - De standaard comfortschuim topper heeft een totale dikte van 8 cm, ventileert goed, is niet te zacht of te stevig.
2 - Luxe HR topper (8 cm kerndikte, 10 cm totale dikte) - De HR topper is een koudschuim topper en heeft een totale dikte van 10 cm. Daarnaast beschikt hij over uitstekende ventilatie en luchtcirculatie en vermindert hij de kans op kuilvorming, waardoor hij een langere levensduur heeft. 
3 - Luxe NASA Traagschuimtopper (8 cm kerndikte, 10 cm totale dikte) - De NASA topper is een traagschuimtopper en heeft een totale dikte van 10 cm, uitstekende ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. Vergeleken met de HR topper vormt de NASA traagschuimtopper zich meer naar je lichaam.

Het hoofdbord
Dit hoofdbord heeft prachtige panelen en heeft een moderne en luxe uitstraling. Omdat het hoofdbord handgemaakt is, krijgt de gehele boxspring een knus effect.

Onderhoud
Om zo lang mogelijk van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras goed onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras één keer per maand om te draaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang mogelijk plezier van.

Levering op maat
Standaard leveringen door heel Nederland (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland) en België. De boxspring wordt tot aan je voordeur gebracht. Mocht je in een flat of appartement wonen, wordt de boxspring bij de portiekdeur beneden afgeleverd.

Montagekeuze (+ €50,-)
Met deze boxspring brengen wij nog een beetje service mee. Niet alleen bezorgen we de boxspring voor je, maar kan je er ook nog eens voor kiezen om deze te laten monteren. Dan hoef je zelf met niets te sjouwen, of je schroevendraaiers tevoorschijn te pakken. Dit wordt dan allemaal door ons geregeld.

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de perfecte match is voor jou én je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een nieuw bed?

Specificaties

Kern box Houten frame, Opbergruimte
Aantal veren box -
Kern matras Pocketvering
Aantal veren matras 300 per m²
Aantal comfortzones 7
Topper kern Keuze klant
Topper hoogte Afhankelijk van keuze
Topper tijk Klimaatvezel
Hoogte hoofdbord 120 cm
Dikte hoofdbord 8 cm
Hoogte poten 12 cm
Hoogte box 30 cm
Hoogte matrassen 20 cm
Elektrisch verstelbaar Nee
Instaphoogte/Lighoogte 68 cm
Belasting tot 110 kg per persoon
Garantie 2 Jaar fabrieksgarantie
Opbergruimte Ja
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen(1)

Duurt lang
Wel leuk dat je een review krijgt, terwijl je het product nog niet eens hebt gehad. Het blijft maar duren en er wordt iedere keer beloofd dat er contact wordt opgenomen met je. Je moet zelf blijven bellen en vragen, want anders krijg je niks! Als ik dit van te voren had geweten, had ik hier niet besteld. Mensen kijk eerst even verder voordat je hier een bestelling plaats. 20.02-21 een bestelling gedaan die over 5 weken zou worden geleverd... Nou ik wacht nog steeds

Naomi

  Heb je dit al bekeken?