Uitstekende service

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

badtextiel

Nieuw badtextiel nodig of uitbreiden? We hebben heerlijk zachte en toch lekker dikke handdoeken en natuurlijk ontbreken gastendoekjes en washandjes niet in het assortiment.

Diverse afmetingen en kleuren en in handige 3-packs.

Bekijk meteen alle opties.

Filteren

  Sorteren

  Oeps! Er zijn momenteel geen producten in deze categorie. Bekijk één van de andere categorieën in ons assortiment.

  De noodzaak van goed badtextiel

  We zouden allemaal vast best aan de lucht willen drogen, maar daarvoor is meestal geen tijd en zo wel, dan is dit in de winter bepaald geen pretje. En Als we ons afdrogen, dan willen we dat dit niet schurend en onprettig op onze huid voelt. Kwalitatieve handdoeken in de badkamer en goede gastendoekjes voor bij het toilet of tevens voor in de badkamer zijn dus een must-have. WoonQ geeft 100% kwaliteitsgarantie op al haar producten en verzekert je dus van hoogwaardig badtextiel.

  Nr. 1 badtextiel: handdoeken

  Handdoeken mogen toch wel met stip de nummer één badtextiel genoemd worden. Zodra je onder de douche vandaan komt of uit bad stapt, wil je je prettig kunnen afdrogen. De handdoeken van WoonQ zijn gemaakt van 100% gekamd katoen en zijn heerlijk zacht en toch lekker dik. Dankzij uitstekende vocht opnemende kwaliteiten ben je in een mum van tijd droog. Zet de handdoeken voor gebruik eerst even in koud water of spoel ze in de wasmachine. Dit verhoogt het absorptievermogen. Onze handdoeken zijn er in de afmetingen 70 x 140, 50 x 100 en 60 x 110 cm.

  Gastendoekjes

  Gastendoekjes zijn handige losse doekjes waarmee gezinsleden, huisgenoten of visite hun handen kunnen afdrogen. Het is hygiënisch in gebruik, omdat iedereen een eigen doekje gebruikt en vervolgens in een daarvoor bestemde mand of bak deponeert. Het is daarom geliefd badtextiel in restaurants, hotels en dergelijke, maar ook in diverse thuistoiletten. Het levert uiteraard wel sneller en meer vuile was op. Onze gastendoekjes zijn zacht en stevig, van uitstekende kwaliteit en verkrijgbaar in de afmetingen 30 x 30, 30 x 50 en 40 x 60 cm.

  Washandjes

  Een washandje is al sinds jaar en dag vast onderdeel van het badtextiel. Het blijft een fijn hulpmiddel om jezelf of een ander goed te kunnen inzepen en dus wassen. Of het nu gaat om je kindje of jezelf en of je enkel even een mond wil poetsen of je eigen gezicht op wil frissen: onze washandjes geven het gewenste resultaat en zijn zacht dus mild voor de huid. De afmeting is 16 x 21 cm en je koopt ze bij ons per 3 in een verpakking. Je kunt ook voor een voordeelverpakking gaan van 12 stuks washandjes.