Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Veilig betalen

Airco's en verkoeling

Onverdraagbare bloedhitte is no more met een mobiele airco. Deze halen de temperatuur tot wel 10 graden omlaag! Dat is een heerlijke zucht van opluchting tijdens (zomer)hitte.

Bekijk nu snel alle airco's en shop degene die doet wat jij zoekt.

Filteren

Filteren op:

Sorteren

12 van 12 producten

Sorteer op:
3-in-1 Mobiele Airco - 14.000 BTU of 16.000 BTU

3-in-1 Mobiele Airco - 14.000 BTU of 16.000 BTU Lifetime Air

(0)

399,-
899,-adviesprijs
Mini Aircooler

Mini Aircooler FlinQ

(0)

Zomerdeal
29,99Zomerdeal
79,99adviesprijs
Slimme Mobiele Airco  - 13000 BTU

Slimme Mobiele Airco - 13000 BTU FlinQ

(0)

349,-
599,-adviesprijs
Universele Airco  Raamkit

Universele Airco Raamkit FlinQ

(0)

24,99
39,99adviesprijs
Luchtreiniger met Hepa-filter

Luchtreiniger met Hepa-filter

(0)

129,-
189,-adviesprijs
XXL Torenventilator

XXL Torenventilator Dutch Originals

(23)

79,99
119,-adviesprijs
Desk Aircooler incl. mistspray

Desk Aircooler incl. mistspray Dutch Originals

(2)

Zomerdeal
24,99Zomerdeal
49,99adviesprijs
Turbo Torenventilator 74cm

Turbo Torenventilator 74cm Dutch Originals

(1)

Bijna uitverkocht op=op!
25,-Bijna uitverkocht op=op!
59,99adviesprijs
Compacte Draadloze Ventilator

Compacte Draadloze Ventilator FlinQ

(0)

20,-
49,99adviesprijs

12 van 12 producten bekeken

Mobiele airco shoppen voor topkoelte

Over het algemeen staat airco erom bekend duur te zijn, in zowel aanschaf als energieverbruik. Mobiele airco's zijn een stuk voordeliger en toch familie van de elektrische, ingebouwde aircosystemen. Mobiele airco's verlagen de temperatuur in de ruimte waar ze staan. Daarnaast kunnen ze de luchtvochtigheid verbeteren. Onze mobiele airco producten zijn heerlijk, maar als je liever op een andere manier verkoeling in huis wil, kan dat uiteraard ook. Kijk dan eens bij ons uitgebreide en interessante assortiment ventilators en/of aircoolers.

Mobiele airco zonder afvoerslang

Een mobiele airco zonder afvoerslang is mogelijk. Hoewel de slang wel een functie heeft, namelijk de lucht beter verwerken. De mobiele airco zonder afvoerslang doet echter niet af aan de beoogde functionaliteit en is niet voor niets ook populair.

In ons assortiment is specifiek aangegeven wanneer het om een mobiele airco zonder afvoerslang gaat. Je ziet dit dan staan op de producttegel in het assortimentoverzicht. We hebben zelfs een mooie design airco zonder afvoerslang, dus eentje die qua ontwerp afwijkt van de standaard en esthetisch is. Handig als je een strakke inrichting hebt of houdt van opvallende items. We hebben er hoe dan ook meerdere beschikbaar, dus ontdek vooral welke mobiele airco zonder afvoerslang in jouw winkelwagentje belandt.

Stille airco

Hoor je dat? Nee? Of amper? Juist! Iedere mobiele airco die je bij WoonQ kunt bestellen, is behoorlijk stil. Voor een idee: het volume ligt onder de 65 dB, vergelijkbaar met een moderne vaatwasser of gesprek tussen twee personen. Wil je het geluid helemaal niet horen? Zet een lekker muziekje op of doe de tv aan/kijk een film.

Mobiele airco in huis

Doordat een mobiele airco zo compact en licht is en daarnaast voorzien is van wieltjes onderop, is het een zeer verplaatsbaar product. Ideaal, want meestal wil je in meerdere ruimtes de hitte de baas worden. Dat kan prima met mobiele airco's. Eerst in de woonkamer tijdens het ontbijt, daarna bijvoorbeeld moeiteloos door naar je thuiskantoor.

Werking en eigenschappen mobiele airco

Een mobiele airco kan de temperatuur tot wel 10 graden koeler maken. Dat maakt een berg verschil! Je stelt de temperatuur in die je wil dat het uiteindelijk in de ruimte zal worden en de mobiele airco gaat die wens vervullen. Dit doet het door middel van koelmiddel en een warmtepomp. De koelvloeistof onttrekt warmte aan de lucht. Deze warme lucht gaat via de slag naar buiten en koude lucht wordt de ruimte in geblazen. Daarnaast werkt een mobiele airco ook als luchtontvochtiger. Koude lucht bevat minder waterdamp dan warme lucht. Het overtollige condenswater wordt opgevangen in de waterbak van de mobiele airco.