Uitstekende service

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Airco's en verkoeling

Onverdraagbare bloedhitte is no more met een mobiele airco. Deze halen de temperatuur tot wel 10 graden omlaag! Dat is een heerlijke zucht van opluchting tijdens (zomer)hitte.

Bekijk nu snel alle airco's en shop degene die doet wat jij zoekt.

Filteren

  Sorteren

  Oeps! Er zijn momenteel geen producten in deze categorie. Bekijk één van de andere categorieën in ons assortiment.

  Mobiele airco shoppen voor topkoelte

  Over het algemeen staat airco erom bekend duur te zijn, in zowel aanschaf als energieverbruik. Mobiele airco's zijn een stuk voordeliger en toch familie van de elektrische, ingebouwde aircosystemen. Mobiele airco's verlagen de temperatuur in de ruimte waar ze staan. Daarnaast kunnen ze de luchtvochtigheid verbeteren. Onze mobiele airco producten zijn heerlijk, maar als je liever op een andere manier verkoeling in huis wil, kan dat uiteraard ook. Kijk dan eens bij ons uitgebreide en interessante assortiment ventilators en/of aircoolers.

  Mobiele airco zonder afvoerslang

  Een mobiele airco zonder afvoerslang is mogelijk. Hoewel de slang wel een functie heeft, namelijk de lucht beter verwerken. De mobiele airco zonder afvoerslang doet echter niet af aan de beoogde functionaliteit en is niet voor niets ook populair.

  In ons assortiment is specifiek aangegeven wanneer het om een mobiele airco zonder afvoerslang gaat. Je ziet dit dan staan op de producttegel in het assortimentoverzicht. We hebben zelfs een mooie design airco zonder afvoerslang, dus eentje die qua ontwerp afwijkt van de standaard en esthetisch is. Handig als je een strakke inrichting hebt of houdt van opvallende items. We hebben er hoe dan ook meerdere beschikbaar, dus ontdek vooral welke mobiele airco zonder afvoerslang in jouw winkelwagentje belandt.

  Stille airco

  Hoor je dat? Nee? Of amper? Juist! Iedere mobiele airco die je bij WoonQ kunt bestellen, is behoorlijk stil. Voor een idee: het volume ligt onder de 65 dB, vergelijkbaar met een moderne vaatwasser of gesprek tussen twee personen. Wil je het geluid helemaal niet horen? Zet een lekker muziekje op of doe de tv aan/kijk een film.

  Mobiele airco in huis

  Doordat een mobiele airco zo compact en licht is en daarnaast voorzien is van wieltjes onderop, is het een zeer verplaatsbaar product. Ideaal, want meestal wil je in meerdere ruimtes de hitte de baas worden. Dat kan prima met mobiele airco's. Eerst in de woonkamer tijdens het ontbijt, daarna bijvoorbeeld moeiteloos door naar je thuiskantoor.

  Werking en eigenschappen mobiele airco

  Een mobiele airco kan de temperatuur tot wel 10 graden koeler maken. Dat maakt een berg verschil! Je stelt de temperatuur in die je wil dat het uiteindelijk in de ruimte zal worden en de mobiele airco gaat die wens vervullen. Dit doet het door middel van koelmiddel en een warmtepomp. De koelvloeistof onttrekt warmte aan de lucht. Deze warme lucht gaat via de slag naar buiten en koude lucht wordt de ruimte in geblazen. Daarnaast werkt een mobiele airco ook als luchtontvochtiger. Koude lucht bevat minder waterdamp dan warme lucht. Het overtollige condenswater wordt opgevangen in de waterbak van de mobiele airco.