Uitstekende service

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

2-PACK Optische Rookmelders

Variant
Aantal

adviesprijs

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Uitstekende service

2-PACK Optische Rookmelders

Voor je eigen veiligheid en die van anderen zijn brandmelders enorm belangrijk. Een brandmelder redt levens. Het advies is dan ook om er meerdere in huis te hebben.

In no-time gealarmeerd
Een rookmelder waarschuwt je met een duidelijk geluidssignaal als deze rook detecteert. Het is dus een vroege waarschuwing bij een beginnende brand, die je veel waardevolle extra tijd oplevert. Een veelgebruikte melder is de optische rookmelder, die werkt op infrarood. Wanneer rookdeeltjes het zicht van de melder verminderen, gaat het alarm af.

VDS Gecertificeerd
Deze optische rookmelder van Grundig werkt op batterijen en is VDS-gecertificeerd. Hij heeft een testknop, zodat je op ieder moment kunt achterhalen of hij het nog goed doet, en een pauzeknop om het geluid uit te schakelen. Ook zit er een indicator op die meldt wanneer het batterijniveau te laag is.

Ook op te hangen zonder gereedschap!
Ook aan de mensen die liever lui zijn dan moe is gedacht. Je kunt deze rookmelders namelijk ook inclusief handige magneetstrips aanschaffen! Hiermee ben je in een flits klaar en houd je je plafond clean!

Waar plaats je ze?
 
De beste plekken om rookmelders te plaatsen zijn in de hal of op de overloop. Vaak zijn dit namelijk de vluchtroutes in huis als er brand uitbreekt. Wil je maximale beveiliging, hang dan een rookmelder op in iedere ruimte waar brand kan ontstaan.

Overige informatie
Afmetingen: 34 x 101 x 101 mm
Gewicht: 0,2 kg
Merk: Grundig
Werkt op batterijen (niet meegeleverd)
10 jaar levensduur

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Dit heb je als laatst bekeken